Medlemstyper

Medlemstyper

NGF representerer tverrfaglighet og engasjement! Her finner du litt informasjon om foreningen. NGF opererer med forskjellige typer medlemskap

Hovedmedlem

Medlemskap som hovedmedlem koster kr. 790 pr. år. Tidsskriftet Norwegian Journal of Geology ligger nå åpent på www.geologi.no/njg. Du blir du tilknyttet en lokalforening og får invitasjoner til møter og ekskursjoner i din egen lokalavdeling. NGF tilbyr idag et bredt spekter av konferansetilbud; alt fra større tverrfaglige konferanser til spisse temakonferanser. Alle medlemmer får invitasjon med medlemsrabatt. Se www.geologi.no/konferanser for mer informasjon.
Foreningsinformasjon sendes ut via nyhetsbrev og finnes på våre hjemmesider.

Studentmedlem

Medlemskap som studentmedlem koster kr. 290 pr. år. Tidsskriftet Norwegian Journal of Geology ligger nå åpent på www.geologi.no/njg. Du blir du tilknyttet en lokalforening og får invitasjoner til møter og ekskursjoner i din egen lokalavdeling. NGF tilbyr idag et bredt spekter av konferansetilbud; alt fra større tverrfaglige konferanser til spisse temakonferanser. Vi ønsker å vise at vi vil satse på studentene, og opererer alltid med egen studentpris på våre arrangement. Se www.geologi.no/konferanser for mer informasjon.
Foreningsinformasjon sendes ut via nyhetsbrev og finnes på våre hjemmesider.

Familiemedlem

Medlemskap som familiemedlem koster kr. 390 pr. år. Dette er medlemskapet for deg som har et familiemedlem som allerede er hovedmedlem. Tidsskriftet Norwegian Journal of Geology ligger nå åpent på www.geologi.no/njg. Du blir du tilknyttet en lokalforening og får invitasjoner til møter og ekskursjoner i din egen lokalavdeling. NGF tilbyr idag et bredt spekter av konferansetilbud; alt fra større tverrfaglige konferanser til spisse temakonferanser. Alle medlemmer får invitasjon med medlemsrabatt. Se www.geologi.no/konferanser for mer informasjon.
Foreningsinformasjon sendes ut via nyhetsbrev og finnes på våre hjemmesider.

Bedriftsmedlem

Et bedriftsmedlemskap innebærer at NGF og bedriftene får et bevisst forhold til hverandre som kan utnyttes til felles beste. Bedriftsmedlemmene vil bli profilert på nettsidene våre, med lenke til bedriftens egen hjemmeside.

Personvern

Personopplysningsloven ble oppdatert i forbindelse med gjennomføringen av EUs personvernforordning (GDPR). GDPR trådde i kraft i EU 25. mai 2018.
Vår personvernerklæring kan du lese her, både på norsk og engelsk: https://geologi.no/organsisasjon/om-ngf/personvern

AkerBPsvarthvit1 NGUlitenfarge ngi logo svarthvit Equinor PRIMARY logo RGB BLACK sandvik-logo svarthvit
Lundin svarthvit od svarthvit
logo visneskalk ranagruber svarthvit

 

AkerBPsvarthvit NGUlitenfarge
ngi logo svarthvit statoillogo svarthvit
sandvik-logo svarthvit dongenergy
Lundin svarthvit ranagruber svarthvit
 
od svarthvit logo visneskalk